menu
- home
- favorieten
- startpagina
- adverteren
rassen
A B C D
E F G H
I J K L
M N O P
Q R S T
U V W X
  Y Z  
advertentie
linkpartners
de handigste startpagina van BelgiŽ
stats

 

Welkom op Hondenencyclopedie.be

Doel van deze site

Deze site heeft als doel op de eerste plaats Nederlands sprekende mensen te informeren over hun favoriete huisdier, de hond.

Verantwoording

Deze site wil het onderwerp honden op een positieve en ruime wijze benaderen. De medische informatie op deze site dient enkel als richtlijn. Er wordt getracht de medische informatie zo objectief mogelijk en met zorgvuldigheid weer te geven.

De auteurs van deze site aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden in de op deze pagina verstrekte medische informatie, noch ten aanzien van op basis van deze informatie door de lezer al dan niet genomen besluiten. De lezer wordt erop gewezen dat hij/zij ten allen tijde medisch advies dient in te winnen indien daarvoor een aanleiding bestaat.

Copyright

Teksten en afbeeldingen zijn eigendom van hondenencyclopedie.be. Overname van teksten en afbeeldingen uit deze site voor andere doeleinden is ten strengste verboden. Personen die teksten en afbeeldingen overnemen, schending de auteursrechten en zullen gerechtelijk vervolgd worden.

Sponsoring

Deze site wordt gesponsord. Sponsors worden bovenaan de site getoond in de vorm van banners. Sponsors hebben géén invloed op de inhoud van deze site. Door een banner aan te klikken steun je onze vereniging en deze site. Zonder sponseringen kunnen we echter niet bestaan

NB: Niet elke site die met een "banner" vermelding opgenomen is, is een sponsor. Het kan ook gaan om non-commerciële sites of evenementen met een doelstelling die wij graag ondersteunen.

Contact

Uw vragen, opmerkingen of mededelingen kunt u mailen naar:

[email protected]